Kyle xy avagy Kyle, a rejtélyes idegen
Idő
 
Menü
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Itt jártak:
Indulás: 2007-10-22
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Epizódok 1. évad

1. Pilot - Bevezető epizód 

 

 

Első vetítés az USA-ban: 2006. 06. 26.

Első vetítés az Magyarországon: 2007. 11. 18.

Tartalom: Egy erdőben kezdődik Kyle története. Felébred az erdő közepén csupaszon, valamilyen nyálkával a testén, semmit nem tud ki ő, hogy került ide, ráadásul még beszélni sem tud. Egy kereszteződés közepén találnak rá és elviszik egy nevelőintézetbe. Későb egy terapeuta Nicole Trager eléri, hogy megvizsgálhassa és hazavihesse. Nem tetszik túlzottan az ötlet Stephennek Nikole férjének. De gyermekeinek Lorinak és Joshnak sem. De Kyle jó benyomást tesz rájuk és eléri, hogy befogadják.

A tv újságokban megjelenő tartalom:Kyle-ra egy forgalmas kereszteződésben találnak rá - zavart állapotban, majd a fiatalkorúak börtönébe szállítják. Nicole Trager pszichológusnő később úgy dönt, hogy magához veszi a különös fiút.

Író: Eric Bress, J. Mackye Gruber

Direktor:  Gil Junger

Vendégszereplők: Nicholas Lea (Mystery Man), Chelan Simmons (Hillary) , Andrew Hedge (Police Officer), Taylor Kitsch (Male Camper), Mi-Jung Lee (News Anchor), Christopher Gauthier (Technician), Andrew McNee (Radiologist), Dan Joffre (Orderly), Marcus Sim (Kid), Teryl Rothery (Mrs. Carol Bloom), Justen Ortiz (Conroy), Rhys Williams (II) (Skeeter), Kevin Durand (Officer Wolner), Dorian Harewood (Lou Daniels), Holly Dignard (Female Camper), Amber Borycki (Jessica Birch)

Letöltés: avi (sorozatok.co.nr) Felirat: srt (janosekweb.com/hosszupuska)

Letöltés magyarul! (sorozatok.co.nr)

 


 

2. Sleepless in Seattle - Álmatlanság

Első vetítés az USA-ban: 2006. 07. 03.

Első vetítés az Magyarországon: 2007. 11. 25.

Tartalom: Kyle találkozik a föld csodáival. Megismerkedik az idővel stb. Közben nem alszik semmit már 10 napja, mivel agyát a körülötte levő világ teljesen lefoglalja. Mindent megtesznek az elalvása érdekében, ki akarják fárasztani futással és doktorhoz is elmennek vele. Az álmatlansága rossz hatással van a körülötte levőkre és ezt ő is észreveszi. Josh azt gyanítja, hogy idegen lehet.

A tv újságokban megjelenő tartalom: Kyle megismeri az időt, ám nem érti, hogy az emberek miért igazodnak annyira hozzá. Éjjelente a fiú nem alszik, hogy minél többet tudjon meg az emberekről, s egy ilyen alkalommal megismer egy barátot és egy ellenséget is. A Kyle származását szorgalmazó kutatás akadályba ütközik, Josh-nak ugyanis saját teóriája van Kyle származásáról. Vajon tényleg egy földönkívüli? És milyen további titkokat rejt az erdő?

Író: Eric Tuchman

Direktor: Mike Rohl

Vendégszereplők: Kurt Max Runte (Detective Jason Breen), Chelan Simmons (Hillary), Nicholas Lea (Mystery Man) , Robert Wisden (Dr. Stone)

Letöltés: avi (sorozatok.co.nr) Felirat: srt (janosekweb.com/hosszupuska)

Letöltés magyarul! (sorozatok.co.nr)

 


 

3. The Lies That Bind - Hazugságok

Első vetítés az USA-ban: 2006. 07. 10.

Első vetítés az Magyarországon: 2007. 12. 02.

Tartalom: Nicolnak teendői akadnak, ezért a család többi tagjára marad, hogy Kylera figyeljenek. Ez persze nem tetszik mindenkinek. Először Stephen elviszi munkahelyére, ahol  megmutatkozik Kyle számítógépes inteligenciája. LOrinak adják zálogba, aki azonnal meg akar szabadulni tőle. dőközben Stephen megtudja, hogy alkalmazottakat kell elbocsájtania. Lori eltitkolja, hogy kirúgták állásából. Kyle Josh házifeladatait csinálja. Amanda autója kicsit összetörik, miiután neki megy egy-két kukának, meglepdődöttségében, hogy Kyle leugrott a tetőről. Kylet összekapcsolják egy gyilkossággal.

A tv újságokban megjelenő tartalom: Nicole-nak dolga akad, ezért a család többi tagjára bízza Kyle felügyeletét. Ám fordul a kocka, és mindenki feladatát kénytelen Kyle elvégezni, akik persze eközben arra kérik a fiút, hogy egy szót se szóljon minderről Nicole-nak.

Író: Curtis Kheel

Letöltés: avi (sorozatok.co.nr) Felirat: srt (janosekweb.com/hosszupuska)

Letöltés magyarul! (sorozatok.co.nr)

 


 

4. Diving In - Mélyvíz

Első vetítés az USA-ban: 2006. 07. 17.

Első vetítés az Magyarországon: 2007. 12. 09.

Tartalom: Lori megkezdi új munkáját, bár az első adandó alkalommal megpróbál kitérni a feladat alól. A strandon megmutatkoznak Kyle érzelmei Amanda iránt. Sajnos kiderül, hogy Amanda már foglalt. Lori és Josh szintén tapasztalják a szerelem fájdalmait.

A tv újságokban megjelenő tartalom: Kyle érzelmei fellángolnak a szomszéd lány, Amanda iránt, amit persze a maga sajátos módján azért megpróbál irányítani. Eközben Lori és Josh kapcsolata is válságba kerül, amit a fiatalok nagyon nehezen tudnak kezelni.

Író: Julie Plec

Direktor: Mike Rohl

Vendégszereplők: Kurt Max Runte (Detective Jason Breen), Chelan Simmons (Hillary), Cory Monteith (Charlie), Nicholas Lea (Mystery Man (Thomas Foss)) , Andrew Francis (Jeff Preston), Heather Doerksen (Mrs. Preston), Derek Green (Mr. Preston), Sebastian Gacki (Lifeguard), Mackenzie Gray (Functionary), Malcolm Stewart (Mr. Bradford Hooper), Merritt Patterson (Ashleigh Redmond)

Letöltés: avi (sorozatok.co.nr) Felirat: srt (janosekweb.com/hosszupuska)

Letöltés magyarul! (sorozatok.co.nr)

 


 

5. This is Not a Test - Ez már nem gyakorlat

Első vetítés az USA-ban: 2006. 07. 24.

Első vetítés az Magyarországon: 2007. 12. 16.

Tartalom: Kyle, Lori és Josh nehézségeket tapasztal az iskola első napján. Kylenak ki kéne töltenie egy tesztet, ami az ismeretek hiányába nem megy neki, íyg feláll és körülnéz az iskolába. Összetűzésbe kerül Josh és Kyle egy gyerekkel, ami verekedéssé fajul melnyek a szülők és az igazgató is tanúja lesz. Megtörénik Tragerék első találkoza Tom Fossal.

A tv újságokban megjelenő tartalom: Kyle első napja az iskolában ugyanolyan furcsán telik - legalábbis a fiú számára - mint a felbukkanása óta szinte folyamatosan. A történelemtesztet a csengő megszólalásakor félbehagyja, viszont megold egy hihetetlen matematikai egyenletet. Ezután összebarátkozik egy sráccal, akit eddig mindenki kiközösített.

Író: Bryan M. Holdman

Direktor: Pat Williams (III)

Vendégszereplők: Cory Monteith (Charlie), Nicholas Lea (Thomas Foss), Chelan Simmons (Hillary) , Calum Worthy (Toby), Jeff Ballard (Doug), Catherine Lough Haggquist (Ms. Schultz), Ecstasia Sanders (Jenna), Malcolm Stewart (Mr. Bradford Hooper), Alejandro Rae (Mr. Miller), Kwesi Ameyaw (Dispatcher), Giacomo Baessato (Robbie), Cascy Beddow (Deichman)

Letöltés: avi (sorozatok.co.nr) Felirat: srt (janosekweb.com/hosszupuska)

Letöltés magyarul! (sorozatok.co.nr)

 


6. Blame it On The Rain - Eső

Első vetítés az USA-ban: 2006. 07. 31.

Első vetítés az Magyarországon: 2008. 01. 06.

Tartalom: Kyle csalódik memóriavillanásai miatt. A mai nap Lori szülinapja, ami ismét aggodalmat kelt Kyle-ban, mivel ő nem tudja mikor van a születésnapja. Josh tovább fantáziál Kyle eredetéről, földönkívüli, hibrid stb., és ez kiborítja Kyle-t, ezt Josh tudatára is adja.

A tv újságokban megjelenő tartalom:  Lori barátja, Declan megjelenik az éjszaka közepén és Kyle szobájában akar aludni. Később észreveszik, hogy egy rejtélyes seb van a fején, amivel nem tud, vagy nem akar elszámolni. Kyle beszél a rémálmáról Nicole-nak, s lerajzolja az álmában szereplő férfi arcképét.

Író: Elle Triedman

Direktor: Michelle MacLaren

Vendégszereplők: Kurt Max Runte (Detective Jason Breen), Nicholas Lea (Thomas Foss), Bill Dow (Professor William Kern)

Letöltés: avi (sorozatok.co.nr) Felirat: srt (janosekweb.com/hosszupuska)

Letöltés magyarul! (sorozatok.co.nr) 


 

7. Kyle Got Game - Kyle, a kosársztár 

Első vetítés az USA-ban: 2006. 08. 07.

Első vetítés az Magyarországon: 2008. 01. 13.

Tartalom: Kyle emlékezetében megjelenik egy eltűnt professzor. Emelett álmaiban megtalál egy zavaró dolgot Fossal kapcsolatban. Belép a kosárlabda csapatba, ahol úgy tűnik nagy reményeket fűznek hozzá. Nicole elmélkedik Kyle egyedülálló helyzetén.

A tv újságokban megjelenő tartalom:Lori barátja, Declan megjelenik az éjszaka közepén és Kyle szobájában akar aludni. Később észreveszik, hogy egy rejtélyes seb van a fején, amivel nem tud, vagy nem akar elszámolni. Kyle beszél a rémálmáról Nicole-nak, s lerajzolja az álmában szereplő férfi arcképét. (Szerintem van egy kis kavarás mivel ez meg a következő rész pont fordítva ment amerikába, de a port.hu így írja)


Író: Bryan Wynbrandt, Steven Lilien

Direktor: Patrick Williams

Vendégszereplők: Kurt Max Runte (Detective Jason Breen), Bill Dow (Professor William Kern), Chelan Simmons (Hillary), Cory Monteith (Charlie Tanner), Nicholas Lea (Thomas Foss) , Chad Riley (Referee), Giacomo Baessato (Robbie), Marcus Sim (Teenager), Jermaine Lopez (Player), Ted Friend (Announcer), Ravel Boynton (Player #1), Mi-Jung Lee (News Anchor), Emmy Unaegau (Player #2), Darren Moore (Junkie), William Taylor (Coach), Jeff Ballard (Doug)

Letöltés: avi (sorozatok.co.nr) Felirat: srt (janosekweb.com/hosszupuska)

Letöltés magyarul! (sorozatok.co.nr)

 


8. Memory Serves - Múltbéli fotó

Első vetítés az USA-ban: 2006. 08. 14.

Első vetítés az Magyarországon: 2008. 01. 20.

Tartalom: Egy szokatlan hipnózis után Kyle eltökéli, hogy megfejti múltját, úgyhogy elkíséri Lorit és Declant a Washingtoni Egyetemre, hogy kutasson az eltűnt Kern professzor után. Kapcsolatba hozzák Adam Baylin-nel, akit egy képen látnak és ugyanúgy néz ki mint Kyle. Adam jegyzetei között megtalálják a számot amelyet Kyle a hipnózis alatt ismételetett és rájönnek, hogy ezek koordináták.

A tv újságokban megjelenő tartalom:Miután Kyle felismeri az újságban a professzor arcképét, elmegy, hogy hipnotizálják, hátha több dologra is visszaemlékszik. Sajnos a múltbéli emlékekhez azonban nem férnek hozzá. Kyle később Lori és Josh társaságában látogat el az egyetemre, ahol Kent professzor dolgozott. Egy teszten Kyle hihetetlen eredményt produkál, és találnak egy fényképet is, amin Kyle is rajta van. A kép pedig 1985-ben készült...

Író: Michael Oates Palmer

Direktor: Guy Norman Bee

Vendégszereplők: Nicholas Lea (Thomas Foss), Bill Dow (Professor William Kern) , Jessica Lowndes (Eve), Andrew Jackson (Cyrus Reynolds), Robert Weiss (Security Guard), Brendan Penny (Wes), Maxine Miller (Secretary Lily), Eileen Pedde (Anna Manfredi), Bruce Dawson (Dr. Jacob Cassidy)

Letöltés: avi (sorozatok.co.nr) Felirat: srt (janosekweb.com/hosszupuska)

Letöltés magyarul! (sorozatok.co.nr)

 


 

9. Overheard - Hallgatózás

Első vetítés az USA-ban: 2006. 08. 21.

Első vetítés az Magyarországon: 2008. 01. 27.

Tartalom: Kyle rájön, hogy ajkakat olvasni és távoli beszélgetéseket kihallgatni nem is olyan nehéz. Toborozza Declant és új képességeit arra használja, hogy Tom Foss után nyomozzon. Időközben Josh egyre feszültebb lesz. Amanda barátjának van egy  nagy titka.

A tv újságokban megjelenő tartalom:A cég rájön, hogy Kyle még életben van, ezért úgy döntenek, hogy elpusztítják. Tom Foss-hoz is eljutnak, annak idején ő volt a 781227 felügyelője. Kyle közben rájön, hogyha egyes érzékszerveit kikapcsolja, akkor képes távolabbról is hallani, ráadásul az átlagosnál jobban.

Író: Eric Tuchman, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt

Direktor: Michael Robison

Vendégszereplők: Nicholas Lea (Thomas Foss), Cory Monteith (Charlie Tanner), Chelan Simmons (Hillary) , Carrie Genzel (Julie Peterson), Sarah-Jane Redmond (Ms. Thatcher), Aaron Craven (Dr. Lawrence), Andrew Jackson (Cyrus Reynolds), Kurt Max Runte (Detective Jason Breen), Ken Tremblett (David Peterson), Iris Paluly (Woman), Shaker Paleja (Man), Marsha Regis (Kim)

Letöltés: avi (sorozatok.co.nr) Felirat: srt (janosekweb.com/hosszupuska)

 Letöltés magyarul! (sorozatok.co.nr)


10. Endgame - Búcsú

Első vetítés az USA-ban: 2006. 08. 28.

Első vetítés az Magyarországon: 2008. 02. 03.

Tartalom: Petersonék, megjelennek, hogy ők Kyle szülei és haza akarják vinni Kylet. A DNS teszt valóban kimutatja, hogy ők a szülök, de Kyle nem biztos a dologben, ezért Tom Fosshoz fordul kérdéseivel. Időközben Stephennek is baja van Kyle távozásával, de végül elfogadja.

A tv újságokban megjelenő tartalom:Kyle képtelen elhinni, hogy valóban az igazi szülei találtak rá. Elkezd hát nyomozni és hamarosan egy autó hátsó ülésén találja magát - elkábítva. Tom visszaviszi őt az erdőbe, ahol Kyle-nak sok minden eszébe jut, majd mindent elmond a fiúnak arról, hogy ki is ő valójában...

Író: Bryan M. Holdman, Julie Plec

Direktor: Michael Robison

Vendégszereplők: Bill Dow (Professor William Kern), Cory Monteith (Charlie Tanner), Chelan Simmons (Hillary), J. Eddie Peck (Adam Baylin), Nicholas Lea (Thomas Foss) , Teryl Rothery (Mrs. Carol Bloom), Andrew Jackson (Cyrus Reynolds), Ken Tremblett (David Peterson), Carrie Genzel (Julie Peterson), Merritt Patterson (Ashleigh Redmond), Sarah-Jane Redmond (Rebecca Thatcher)

Letöltés: avi (sorozatok.co.nr) Felirat: srt (janosekweb.com/hosszupuska)

  Letöltés magyarul! (sorozatok.co.nr)


 

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!